Comment faire Faire Savoureux Aligot

Aligot. Pommes aligot, mashed potatoes enriched with some cream and plenty of melted Tomme (cheese), may just be one of the finest ways Pommes Aligot Recipe. Recipe from Tasting Table Test Kitchen. Pommes Aligot is more than just a cheesy twist on mashed potatoes.

Aligot I first ate this mashed potato with cheese in southwest France, in the Tarn region, and it was, quite simply, the best mashed potato I've ever eaten. To all cheese lovers, potato lovers, and cheesy potato lovers out there — this is Serve sprinkled with salt and pepper and drizzled with olive oil. Tip: Aligot can be served on its own, as. Comment le faire aussi assez facile, vous pourrait faire Aligot juste en utilisant 5 matériaux et 3 juste des étapes. Voici les ingrédients et comment faire, essayons la recette Aligot!

Ingrédients Aligot

  1. Fournir 1 kg of pommes de terre.
  2. Fournir 400 g of tome fraîche de cantal ou d'aubrac.
  3. Fournir 20 cl of crème liquide entière.
  4. Obligatoire 2 gousses of d'ail.
  5. Besoin of sel, poivre.

ALIGOT D'AUBRAC : la recette facile. L'aligot est une spécialité culinaire à base de purée de pommes de terre, de tome fraîche ou « tome d'aligot », de crème, de beurre et d'ail. Aligot Recipe - The cheesiest potatoes you've ever seen!! Today we are making a Potatoes Aligot Recipe!!

Étapes faire Aligot

  1. Eplucher les pommes de terre et les faire cuire dans l'eau en partant à froid avec les 2 goussses d'ail dégermées..
  2. Pendant ce temps coupez la tome en fine lamelles.
  3. Une fois les pommes de terre cuites, otez l'ail et réduisez les pommes de terre en purée. Remettez sur le feu en ajoutant la crème puis petit à petit la tome. Mélangez jusqu'à ce que la tome soit complètement fondue. Ajustez au besoin votre assaisonnement..

This potato recipe is by far the cheesiest cheese pull you've ever seen! Aligot is a cheesy mashed potato combo made before your eyes at this Paris restaurant. FOOD INSIDER believes life should be a delicious adventure. Subscribe to our channel: insder.co/Food and. Aligot, on est tous fous d'aligot !

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Comment faire Faire Savoureux Aligot"

Post a Comment