Recette Parfait Pizza calzone

Pizza calzone. A calzone is an Italian oven-baked folded pizza, often described as a turnover, made with leavened dough. A calzone is typically an oven-baked, folded pizza, of Neapolitan cuisine. A calzone unveils itself slowly, bite by bite, especially if you've layered the fillings with several elements.

Pizza calzone This easy calzone pizza recipe made with homemade pizza dough can be filled with anything you like! It's a mess-free way to enjoy your pizza on the go, so why not take it to a picnic? With these calzones the biggest debate is whether or not to add ricotta cheese to it or not. Amis pourrait préparer Pizza calzone juste en utilisant 11 matériaux et 5 juste des étapes. Voici les ingrédients et comment cuire, essayons la recette Pizza calzone!

Ingrédients Pizza calzone

  1. Fournir of Pour la pâte à pizza :.
  2. Obligatoire 500 g of farine T45/Gruau/T00.
  3. Préparer 300 g of d'eau (ou 280g d'eau + 20g d'huile d'olive).
  4. Obligatoire 9 g of sel.
  5. Fournir 5 g of levure boulangère fraîche.
  6. Fournir of Pour la garniture :.
  7. Préparer of QS Coulis de tomate.
  8. Obligatoire of QS gruyère râpé ou en tranches.
  9. Obligatoire of QS tranches de bacon.
  10. Besoin 1 of oeuf au plat par calzone.
  11. Fournir of QS oignons émincés.

Tuck favorite pizza fillings between layers of tender crust, and save the pizza sauce for dipping. It's so easy with Pillsbury® refrigerated pizza crust! Spinach, Onion and Three Cheese Calzone. Pizza calzone, ideal para fans de las pizzas.

Comment faire Pizza calzone

  1. Dans la cuve d'un batteur muni du crochet, verser les liquides puis les ingrédients secs. Pétrir 3 min en 1èreV puis 5 min en 2èmeV. Filmer la cuve et faire pousser 1h à t° ambiante. Préchauffer le four à 220°C (chaleur convection) vers la fin de la pousse (mettre une lèchefrite dans le four et si possible une pierre à pizza ou des pierres réfractaires)..
  2. Dégazer et diviser la pâte en trois pâtons puis boulez les. Faire détendre les pâtons pendant 10 min..
  3. Abaisser les pâtons en un cercle assez grand. Garnir avec le coulis de tomate, les oignons émincés, les tranches de bacon, le fromage et l'oeuf au plat (veillez à ce que rien ne se trouve au bord de la pizza). Plier la pizza en deux pour former un chausson. Bien souder les bords..
  4. Scarifier la calzone et enfourner la, jeter de l'eau dans le four (sur la lèchefrite) et cuire à 220°C pendant 10 à 15 min..
  5. Bon appétit!.

Homemade pizza calzones, all things pizza stuffed into homemade pizza dough and baked. This Calzone recipe or Closed Pizza Pocket recipe is a vegetarian snack of delicious calzone stuffed with a filling of red bell peppers, herbs and cheese. Calzone are basically folded Italian bread stuffed. In the United States, calzones are characteristically made from pizza dough and stuffed with meats, cheeses, and vegetables. Traditional calzone dough consists of flour, yeast, olive oil, water, and salt.

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